WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6R1, 6C1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6R1, 6C1)

Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Geperforeerde remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Trillende remschijven

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.