WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10-1999 tot heden
37
50
Hatchback
10-1999 tot heden
44
60
Hatchback
10-1999 tot heden
40
54
Hatchback

Trillende remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De minimale dikte mag niet overschreden worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6N2)

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.