WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN POLO (6N1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN POLO (6N1)

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen.

Geperforeerde remschijven

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Trillende remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.