WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PHAETON (3D1, 3D2, 3D3, 3D4, 3D6, 3D7, 3D8, 3D9)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN PHAETON (3D1, 3D2, 3D3, 3D4, 3D6, 3D7, 3D8, 3D9) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Trillende remschijven

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.