WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3G5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Geperforeerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3G5)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.