WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Geperforeerde remschijven

Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3C5) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.