WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B6)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B6)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Trillende remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.