WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3B5) past. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Je stuur of rempedaal trilt als je remt dit kan een teken zijn van kromme remdelen.

Geperforeerde remschijven

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Remschijven kopen voor een auto.