WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I) 2.0 16V 150PK
Bouwjaar 01-1994 - heden

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I) 2.0 16V

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (3A5, 35I) 2.0 16V

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVO RemklauwenMAZDA FuseekogelsFIAT Remschijven. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.