WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Trillende remschijven

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33B) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Remonderdelen die samenwerken met de schijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De staat van de remmen van uw auto zijn heel belangrijk, controleer dit tijdig!