WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Variant (33), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Trillende remschijven

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.