WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT Sedan (32)

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Trillende remschijven

Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Geperforeerde remschijven

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.