WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT CC (357)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De productie van remschijven is complex.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT CC (357)

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Geperforeerde remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.