WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (3G5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (3G5)

BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.