WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) heeft een eigen VIN-nummer. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Geperforeerde remschijven

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De minimale dikte mag niet overschreden worden.