WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3G2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Geperforeerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3G2)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.