WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3C2) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Dit zijn de belangrijkste auto onderdelen van een voertuig en ze moeten worden gecontroleerd op een regelmatige basis.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.