WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B3)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B3) heeft een eigen VIN-nummer. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Trillende remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een achteras met schijven heeft ook remblokken.