WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3B2)

De minimale dikte mag niet overschreden worden. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann en ATE

Trillende remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Geperforeerde remschijven

De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.