WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (3A2, 35I)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo