WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PASSAT (362)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (362) komen. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Jurid, Pagid, Bosch, ABS, Brembo, Bendix, ATE en Textar Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.