WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN PARATI III

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-2002 tot heden
73
99
Stationwagen

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN PARATI III

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Een schijf en blok is een combinatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval.

Geperforeerde remschijven

Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem.

Trillende remschijven

Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.