WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE Cabriolet (1Y7)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Elektrisch remmen wordt de toekomst. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE Cabriolet (1Y7)

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven.

Geperforeerde remschijven

Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven.