WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN NEW BEETLE (9C1, 1C1)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Een auto remschijf mag nooit trillen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.