WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN)

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.

Trillende remschijven

Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. High carbon is een hoge kwaliteitslegering van BREMBO.

Geperforeerde remschijven

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.