WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LUPO (6X1, 6E1) 1.6 GTI 125PK
Bouwjaar 09-2000 - heden

Remschijven VW VOLKSWAGEN LUPO (6X1, 6E1) 1.6 GTI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LUPO (6X1, 6E1) 1.6 GTI

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De casting moet uitwerken na het giet proces . Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Geperforeerde remschijven

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid.