WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LUPO (6X1, 6E1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LUPO (6X1, 6E1)

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Trillende remschijven

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Gietijzer komt minder veel voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Geperforeerde remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.