WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909)

Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Trillende remschijven

Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. Roest is ook een apk afkeur. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben.

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.