WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-46 II Bestelwagen (2DA, 2DD, 2DH)

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden. Haarscheuren komen veelvuldig voor bij schijfremmen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Trillende remschijven

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.