WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bus (281-363)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bus (281-363)

De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Trillende remschijven

De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. De minimale dikte mag niet overschreden worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.