WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bestelwagen (281-363)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Geperforeerde remschijven

Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Bestelwagen (281-363)

Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.