WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN LOAD UP (121, 122, BL1, BL2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN LOAD UP (121, 122, BL1, BL2)

Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Een auto remschijf mag nooit trillen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Veiligheid staat voorop bij de productie.