WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN KARMANN GHIA Cabriolet (14, 34)

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Een auto remschijf mag nooit trillen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Trillende remschijven

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..