WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Geperforeerde remschijven

Remvloeistof komt veelal vrij bij monteren van remslangen en tangen. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN KAEFER Cabriolet (15)

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.