WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA IV (162, 163, AV3, AV2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Geperforeerde remschijven

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN JETTA IV (162, 163, AV3, AV2) komen. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.