WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto remschijf mag nooit trillen. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Trillende remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Geperforeerde remschijven

BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.