WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA II (19E, 1G2, 165)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA II (19E, 1G2, 165)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Geperforeerde remschijven

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen.