WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN JETTA I (16)

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag.

Trillende remschijven

Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven.

Geperforeerde remschijven

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.