WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII Variant (BA5, BV5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII Variant (BA5, BV5) past.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen zonder apk-keur mogen niet op de weg.

Geperforeerde remschijven

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.