Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) 2.0 R 4motion 310PK
Bouwjaar 12-2016 - heden

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) 2.0 R 4motion

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) 2.0 R 4motion

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATI SpoorstangVAUXHALL StabilisatorstangenSUBARU Fuseekogels. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Trillende remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2) komen. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Geperforeerde remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.