WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VII (5G1, BQ1, BE1, BE2)

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Geperforeerde remschijven

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Trillende remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Trillende voertuigen moeten snel naar de garage voor een check.