WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. BrakeMax remschijven geven tot wel 30% meer remvermogen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI Cabriolet (517)

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen.