WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-2009 tot heden
125
170
Hatchback

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Veiligheid staat voorop bij de productie.

Trillende remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Geperforeerde remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Remschijven kopen voor een auto. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Ze kunnen gaan vervormen waardoor de auto gaat trillen bij het remmen.