WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VI Variant (AJ5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN VI Variant (AJ5)

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben.

Trillende remschijven

De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Geperforeerde remschijven

Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.