WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Trillende remschijven

Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Wanneer het remblok tegen de buitenste of binnenste rand loopt krijg je een piepend bijgeluid.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF VAN IV Variant (1J5)

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Geperforeerde remschijven

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.