WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5)

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Trillende remschijven

Een achteras met schijven heeft ook remblokken. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.