WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2004 tot heden
75
102
Hatchback
08-2006 tot heden
85
116
Hatchback
09-2005 tot heden
184
250
Hatchback

Geperforeerde remschijven

Elke VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) heeft een eigen VIN-nummer. Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Trillende remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.