WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF SPORTSVAN (AM1, AN1)

De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Geperforeerde remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring.

Trillende remschijven

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.