WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Geperforeerde remschijven

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Roest is ook een apk afkeur. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Trillende remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS Van (521). Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Jurid, Brembo, Textar, Bosch, ABS, TRW, Zimmermann en Bendix