WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschijven VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521)

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Trillende remschijven

Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF PLUS (5M1, 521) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw VW VOLKSWAGEN

De productie van remschijven is complex. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Geperforeerde remschijven

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.